ον Μάιο πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις αγορές το νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο της LG, το G4, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τον κύριο αντίπαλο της σειράς Galaxy S6 της Samsung.

Το G4 διαθέτει ελαφρώς καμπυλωτή οθόνη, που στόχο έχει να ενισχύσει την ανθεκτικότητα της συσκευής, ενώ το πίσω μέρος του κινητού είναι «ντυμένο» με δέρμα.

Σε αντίθεση με τη σειρά S6 της Samsung, το νέο κινητό τηλέφωνο της LG έχει αποσπώμενη μπαταρία και δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με τη χρήση κάρτας microSD. Σύμφωνα με την LG, η μπαταρία είναι 3.000 mAh μεγάλης διάρκειας, ενώ η οθόνη είναι 11% πιο αποδοτική από άποψη ενέργειας.

Το νέο G4 ενσωματώνει το λειτουργικό Android (Lollipop) ενώ στην καρδιά της συσκευής βρίσκεται ο εξαπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 808 της Qualcomm με 3GB μνήμη RAM.

Η κύρια κάμερα του κινητού είναι ανάλυσης 16Mpixels, με μεγαλύτερο αισθητήρα κατά 40%, ενώ ο φακός επιτρέπει την εισχώρηση κατά 80% περισσότερου φωτός για καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η εμπρόσθια κάμερα του κινητού είναι ανάλυσης 8Mpixels.

Η διάθεση του νέου G4 αναμένεται να ξεκινήσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μέσα στον Μάιο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

 

TAGS