Η συνεργασία μεταξύ της Marvel και της developer Netmarble που εδρεύει στη Ν. Κορέα είχε ως καρπό το Marvel Future Fight, ένα action RPG για συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για download δωρεάν.

H πλοκή του Marvel Future Fight έχει γραφτεί από τον Peter David και ο τίτλος έχει τέσσερα game modes, συμπεριλαμβανομένων των PvE και PvP. Επιπλέον το Villain Siege στηρίζεται στις γνώσεις των παικτών γύρω από το σύμπαν της Marvel με σκοπό την αποκάλυψη των δόλιων σχεδίων των πλέον σατανικών μυαλών στην ιστορία του κόσμου, ενώ οι αποστολές του Dimension Rift προσφέρουν υψηλό βαθμό πρόκλησης.

Πρωταγωνιστές στο Marvel Future Fight είναι δημοφιλείς χαρακτήρες όπως οι Avengers, Spider-Man, Daredevil, the Guardians of the Galaxy, Ghost Rider και πολλοί άλλοι. Για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, «τρέχει» ένα event που θα επιτρέψει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν μια δωρεάν στολή για τον Iron Man. Μέσω του video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι.