Ένα μοναδικό παιχνίδι παρεξηγήσεων, με πρωταγωνιστικούς ρόλους, έναν ειρηνοποιό, ζόμπι, πειρατές και νίντζα με δημιουργούς μια ομάδα Ελλήνων, αποκτά ολό και περισσότερους φίλους στη χώρα μας καθώς ήδη έχουν εγγραφεί 40.000 άτομα και παίζουν καθημερινά πάνω από 1.000 παίκτες απ' όλο τον κόσμο.

Το «PeaceOFF» είναι το πρώτο δωρεάν μαζικό παιχνίδι ρόλων στη χώρα μας, στο οποίο οι παίκτες μπαίνουν σε έναν άγνωστο πλανήτη όπου, λόγω του γεγονότος, ότι παγώνει και ξεπαγώνει, υπάρχει εναλλαγή ακμής πολιτισμού και παρακμής.
   
«Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια και στηρίχθηκε από την ελληνική εταιρεία "Tamasenco", αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας από τους εμπνευστές του φουτουριστικού σεναρίου του παιχνιδιού, Παναγιώτης Παπίδας. 

«Για να διατηρηθεί ο πολιτισμός στις περιόδους ζέστης και να μην καταστραφεί από την επερχόμενη παγωνιά, πρέπει να επιτευχθεί τεχνολογική ανάπτυξη και προς την κατεύθυνση αυτή, ένα πλάσμα, ο Ειρηνοποιός, προσπαθεί να φέρει ειρήνη γιατί πιστεύει ότι έτσι θα διασφαλίσει την πρόοδο. Μάλιστα, έχει αφήσει και μια παρτιτούρα για να γίνει ...σουξέ με το γνωστό τραγούδι υπέρ της ειρήνης "Give peace a chance", οι στίχοι του οποίοι, ωστόσο, παρερμηνεύονται οδηγώντας σε άλλα συμπεράσματα» εξηγεί ο κ. Παπίδας.
   
«Βέβαια, οι παίκτες, μπορούν να πληρώσουν, αν θέλουν να πραγματοποιήσουν τους προσωπικούς τους στόχους στο παιχνίδι, το οποίο τελειώνει όταν απελευθερωθούν και οι 30 αρένες του» διευκρινίζει ο κ. Παπίδας.