Έως τις 31 Ιανουαρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που οργανώνει το TEDxAUEB.

Η τέταρτη διοργάνωση του TEDxAUEB, του φόρουμ καινοτομίας που στηρίζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δίνει τόπο στις νέες ιδέες.  Προκηρύσσει διαγωνισμό επιχειρηματικών ιδεών με άξονα την ψηφιακή καινοτομία και προσκαλεί τους πάντες, ανεξάρτητα από ηλικία και εκπαίδευση, να πάρουν μέρος, καταθέτοντας τα σχέδια τους έως το τέλος του μήνα.

Ο διαγωνισμός  διαρθρώνεται σε τρεις φάσεις:

Φάση 1η: Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση από τις 15 έως τις 31 Ιανουαρίου. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει της σύντομης περιγραφής της επιχειρηματικής ιδέας που έχουν ήδη παραδώσει.

Φάση 2η: Οι ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν, καλούνται να καταρτίσουν ένα πλήρες business plan των ιδεών τους έως τις 14 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες αξιολογούνται εκ νέου και μόνο 5 περνούν στην επόμενη φάση.

Φάση 3η: Οι 5 επικρατέστερες ομάδες θα έχουν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στoν τόπο διεξαγωγής της κύριας εκδήλωσης και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε 2 λεπτά τις ιδέες τους στους παρευρισκόμενους. Η ανάδειξη των νικητών θα βασιστεί κατά 80% στη γνώμη της κριτικής επιτροπής και κατά 20% στη γνώμη του κοινού.

Το έπαθλο που θα δοθεί θα είναι σε συνεργασία με την εταιρία που θα υποστηρίξει τον διαγωνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://tedxaueb.com/tech/