Μήπως είστε στην κατηγορία των χρηστών που το App Store συμπεριφέρεται περίεργα στην συσκευή του δείχνοντας μια ή και περισσότερες εφαρμογές ότι θέλουν αναβάθμιση αλλά δεν μπορείτε τελικά να προβείτε σε αυτή;

Επίσης ίσως υπάρχει στην Home Screen της συσκευής σας το App Store σας δείχνει ότι έχετε ακόμη αναβαθμίσεις εφαρμογών παρά το γεγονός ότι εσείς τις έχετε ολοκληρώσει όλες με επιτυχία;

Αν ναι δεν είστε οι μόνοι μιας και εμείς αντιμετωπίσαμε το εξής πρόβλημα. Τα ευχάριστα νέα και μέχρι την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού της Apple είναι πως η λύση είναι γρήγορη και απλή.

Βήμα 1: Ανοίξτε το App Store στην iOS συσκευή σας.

Βήμα 2: Τώρα κάντε tap τα tab bar αντικείμενα στο κάτω μέρος 10 φορές στην σειρά χωρίς να ακουμπήσετε κάτι άλλο. Μπορείτε να κάνετε tap λοιπόν 10 φορές οποιοδήποτε από τα Featured, Top Charts, Explore, Search ή Updates.

Η οθόνη να γίνει κενή για μερικά δευτερόλεπτα καθώς το App Store καθαρίζει με αυτή σας την ενέργεια την web view cache και εν συνεχεία κάνει αυτόματα reload τον Javascript κώδικα. Με αυτό τον τρόπο οι εν αναμονή εικονικές αναβαθμίσεις σας είτε θα εξαφανιστούν ή αν δεν είναι εικονικές θα εμφανιστεί το Update κουμπί δίπλα σε αυτές.

Η παραπάνω μέθοδος επίσης θα σας βοηθήσει στην περίπτωση που το App Store σας είναι ιδιαίτερα αργό και δεν έχει καλή απόκριση.

πηγή: appleworldhellas.com


TAGS