Το φετινό καλοκαίρι προσφέρει δυνατές συγκινήσεις για τους φίλους κυρίως του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό η Samsung Electronics Hellas φροντίζει ώστε να μην χάσετε ούτε μια φάση!

Έτσι, λανσάρει μια νέα υπηρεσία, την OneDay Service που προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη, εντός 24 ωρών, μέχρι τις 10 Ιουλίου σε όσους χρειάζονται υποστήριξη με την τηλεόρασή τους.

Συγκεκριμένα οι κάτοχοι τηλεοράσεων από 46’’ και πάνω, που είναι εντός εγγύησης κατασκευαστή, θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-22:00 και Κυριακή 10:00-16:00, προκειμένου να δηλώνουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη συσκευή τους και να έχουν άμεση απόκριση σε αυτό. Η επικοινωνία με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να γίνει είτε μέσω live chat είτε μέσω τηλεφώνου (από σταθερό: 80111 7267864 και από κινητό: 210 6897691).

Επιπλέον, για τα μοντέλα που υποστηρίζουν τη λειτουργία απομακρυσμένης υποστήριξης (μοντέλα Samsung Smart TV 2012 και μεταγενέστερα), παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης διάγνωσης και επίλυσης του προβλήματος. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, εκπρόσωπος της Samsung συνδέεται με την τηλεόραση μέσω Internet, για να ελέγξει και να επιλύσει, εφόσον είναι δυνατόν, το πρόβλημα εντός 24 ωρών.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα της συσκευής δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω της υπηρεσίας απομακρυσμένης υποστήριξης ή εάν το μοντέλο της τηλεόρασης δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Samsung επισκέπτεται τον χώρο εντός 24 ωρών για άμεση τεχνική υποστήριξη.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα για διάθεση συσκευής αντικατάστασης, σε περίπτωση που η επισκευή της τηλεόρασης δεν μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών, για το διάστημα που θα διαρκέσει η επισκευή της.

Η υπηρεσία OneDay Service προσφέρεται σε συγκεκριμένες περιοχές των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης για τηλεοράσεις Samsung 46 ιντσών και άνω εντός περιόδου και κάλυψης εγγύησης κατασκευαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsung.com/gr/one-day-service/