Φέτος το καλοκαίρι, η πιο δημοφιλής νεανική μάρκα, το F2G, θα μας  ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη με το νέο πακέτο ομιλίας Free2Roam In & Out.

Το νέο ευέλικτο πακέτο καρτοκινητής, Free2Roam In & Out, προσφέρει στους συνδρομητές συνολικά 200΄ομιλίας σε 30 χώρες της Ε.Ε. για ξέγνοιαστη επικοινωνία  σε κάθε σημείο της Ευρώπης μόνο με 10,08€.  Εκτός από την μοναδική τιμή του πακέτου, ο  εύκολος τρόπος ενεργοποίησής του και η ευελιξία χρήσης του (τόσο εκτός όσο και εντός Ελλάδας και προς 30 ακόμα Ευρωπαϊκούς προορισμούς) θα λύσει τα χέρια όλων όσων επιθυμούν να επικοινωνούν το ίδιο αδιάκοπτα όσο και να ταξιδεύουν.

Το  www.free2roam.gr  παρέχει στους ενδιαφερόμενους συνδρομητές  όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την υπηρεσία, τις χρεώσεις roaming και την δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου.

Την επικοινωνία της ξεχωριστής αυτής υπηρεσίας ανέλαβε το ΝΟ.1 online ταξιδιωτικό γραφείο στη  Νοτιοανατολική Ευρώπη, Tripsta S.A. (travelplanet24, airtickets®, tripsta), μέσα από την αποκλειστική συνεργασία με το F2G.