Το φθινόπωρο ξεκινά με την έλευση του νέου Samsung Galaxy Note 7 σε όλα τα καταστήματα WIND στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι προχώρησαν σε προπαραγγελία της συσκευής θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μοναδικό smartphone ήδη από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Το Samsung Galaxy Note7 διαθέτει τέλεια συμμετρική σχεδίαση συνδυάζοντας στυλ και πρακτικότητα. Η διπλή κυρτή οθόνη αλλά και οι καμπύλες στο πίσω μέρος το καθιστούν όμορφο, άνετο και εύκολο στο κράτημα ενώ χαρακτηριστικό του γνώρισμα παραμένει το S Pen, που προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές και χρήσιμες λειτουργίες.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή χάρη στη νέα τεχνολογία σάρωσης της ίριδας. Το Galaxy Νote 7 διαθέτει υψίστης ασφαλείας τεχνολογία για προστασία περιεχομένου.

Σε αντίθεση με ένα δακτυλικό αποτύπωμα, η ίριδα έχει ένα μοναδικό μοτίβο το οποίο δεν είναι κοινό ακόμη και σε πανομοιότυπα δίδυμα. Η μεγαλύτερη μπαταρία, ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος και η απλοποιημένη συνδεσιμότητα ολοκληρώνουν το τελευταίας τεχνολογίας smartphone.

Για περισσότερες πληροφορίες ή προπαραγγελία επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα WIND ή το www.wind.gr .