Το adaplo έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα από την Ομάδα της Growth και στοχεύει από την πρώτη ημέρα στην παγκόσμια αγορά, έχοντας ήδη κερδίσει πελάτες σε 14 χώρες. Η Growth είναι ενα performance marketing agency με εξειδίκευση στο Online advertising και τα Web Analytics η οποία τα τελευταία 3 χρόνια έχει υποστηρίξει Πελάτες όπως το e-shop.gr, η wehkamp.nl (#1 eshop στην Ολλανδία) και το Workable.

“Υπάρχει ένα τεράστιο παράδοξο σχετικά με το dynamic retargeting. Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η πιο αποτελεσματική μορφή online διαφήμισης για eshops, πολύ λίγα καταστήματα τρέχουν καμπάνιες αυτού του είδους. Και ο λόγος είναι ότι είναι ταυτόχρονα και το πιο τεχνικά απαιτητικό κομμάτι της online διαφήμισης τόσο στο setup όσο και στο συνεχές optimisation. Αυτό ήρθε να λύσει το adaplo.” είπε ο Γεράσιμος Νικολόπουλος, ιδρυτής και CEO του adaplo.

Γεράσιμος Νικολόπουλος, Ιδρυτής και CEO του adaplo

Ένα eshop μπορεί να ξεκινήσει με το adaplo και να έχει retargeting καμπάνιες live μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Ο Πελάτης πρέπει απλά να δημιουργήσει ένα λογαριασμό, να γράψει κάποια ενδεικτικά διαφημιστικά κείμενα και να επιλέξει τον εβδομαδιαίο προυπολογισμό. Το adaplo στην συνέχεια δημιουργεί διαφημιστικά accounts, φτιάχνει καμπάνιες και διαφημίσεις αυτόματα. Για την σύνδεση του eshop με το adaplo υπάρχουν native integrations με το Shopify και το Magento, κάτι που κάνει την σύνδεση ένα 1-click setup. Για όλα τα άλλα καταστήματα παράγεται αλγοριθμικά αναλυτικό documentation.

Η πλατφόρμα ήταν σε beta λειτουργία εδώ και 4 μήνες και υποστηρίζει ήδη Πελάτες όπως το e-shop.gr, το plus4.gr, το yellowday της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και δεκάδες Shopify eshops αφού βρίσκεται στο επίσημο Shopify App store.

Ο Γεράσιμος έκλεισε λέγοντας “Αν ένα eshop δεν τρέχει ήδη καμπάνιες dynamic retargeting, τώρα μπορεί να τις ξεκινήσει. Αν ήδη τρέχει μπορεί να πετύχει +30% καλύτερη απόδοση με το adaplo λόγω του cross-platform αλλά και του dynamic break-down στο targeting.