Η Google αποκάλυψε ότι εργάζεται σε ένα project του Google+ ειδικά για επιχειρήσεις και ζητά από αυτές να μην δημιουργήσουν προφίλ στο Google+ ακόμα. Ο Product Manager της Google, Christian Oestlien δήλωσε ότι η ομάδα του Google+ ασχολείται με τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τις επιχειρήσεις που θα περιλαμβάνει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία και την δυνατότητα σύνδεσης με προϊόντα όπως το AdWords.

Για αυτό και η Google ζητάει από τις επιχειρήσεις να αναβάλουν την εγγραφή τους στο Google+. Αρκετές δημοφιλείς εταιρείες έχουν ήδη ενταχθεί στο Google +, συμπεριλαμβανομένης της Ford, των Breaking News και του Mashable.Το νέο project του Google+ για τις επιχειρήσεις θα είναι έτοιμο μέσα στο έτος, και η εταιρεία σκοπεύει να το ξεκινήσει δοκιμαστικά μέσα στους επόμενους μήνες με μερικούς συνεργάτες της.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πως θα λειτουργήσει η όλη διαδικασία. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Google δημιουργεί ένα ειδικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις στο Google+, αλλά μας φαίνεται παράξενο ότι δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για την εγγραφή επιχειρήσεων στο κοινωνικό της δίκτυο.
Πηγή: inews.gr