Με την ανακοίνωση της μεγάλης συνεργασίας μεταξύ Nokia και Μicrosoft να έχει περάσει και να αποτελεί πια γεγονός, η Nokia φημολογείται πως είναι έτοιμη να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphones με λειτουργικό Windows, με μία πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια. Σύμφωνα με το «Marketing Magazine», τα «μεγάλα κεφάλια» της Nokia έχουν ήδη ξοδέψει περίπου 127 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την εξάμηνη προετοιμασία, η οποία αναμένεται να εκδοθεί τον Οκτώβρη.

Εάν λάβει κανείς υπόψη την πτωτική πορεία των μετοχών της Nokia και τις δυσμενείς προβλέψεις για τη συγκεκριμένη εταιρία στον χώρο των smartphones, είναι λογικό πως ο κολοσσός θα προσπαθήσει να ορθοποδήσει με μια ανανέωση της εικόνας του μέσω της διαφήμισης.

Οι εκπρόσωποι της Nokia, πάντως, δεν αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα, ενώ απλά αρέσκονται στο να επαναλαμβάνουν τη δήλωση πως «είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία Nokia - Microsoft, αλλά η πολιτική της εταιρείας δε μας επιτρέπει να σχολιάσουμε τυχόν διαφημιστικές καμπάνιες για προϊόντα που δεν έχουν εισαχθεί ακόμα στην αγορά.

Αναμένουμε την κίνηση της φινλανδικής εταιρείας η οποία είτε θα την επαναφέρει στο προσκήνιο, είτε εάν αποτύχει-, θα της έχει στοιχίσει ο... κούκος αηδόνι.

Πηγή: inews.gr