Η HP προχωρά σε μια σειρά νέων πρωτοβουλιών με στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις της στην Κίνα. Οι επενδύσεις της ΗΡ στο cloud computing, σε διαδικασίες Έρευνας και Ανάπτυξης συστημάτων, σε έργα μετασχηματισμού τεχνολογικής υποδομής και σε πλατφόρμες social media θα επεκτείνουν την παρουσία της εταιρείας στις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας και θα επιταχύνουν την ανάπτυξη της σε αυτή την αγορά. Τα προγράμματα αυτά ευθυγραμμίζονται με τις προτεραιότητες και τα σχέδια ανάπτυξης της HP, τα οποία ανακοινώθηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο για τα Κινεζικά ΜΜΕ και αναλυτές του κλάδου, ο κύριος Apotheker ανέλυσε το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία στην επίτευξη των στόχων της Κίνας, ενώ ταυτόχρονα, προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων που αναδεικνύουν τη δέσμευση της HP στην Κινεζική αγορά:

- Η HP εγκαινίασε το πρώτο της Cloud Executive Briefing Center στην Tianjin, ώστε να βοηθήσει του τους πελάτες της να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία όσον αφορά στην ανάπτυξη, την ενεργοποίηση και τη λειτουργία περιβαλλόντων cloud computing με βάση τις λύσεις της HP.

- Η HP θα ανοίξει ένα νέο ερευνητικό κέντρο αφιερωμένο στην προώθηση των καινοτ
όμων συστημάτων, ώστε να αξιοποιήσει τους ταλαντούχους system engineers της περιοχή του Πεκίνου. Το νέο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της επιχειρησιακής μονάδας HP Enterprise Storage Servers and Networking θα λειτουργήσει ως ένας παγκόσμιος κόμβος έρευνας για τεχνολογίες δικτύωσης και ανάλυσης πληροφοριών.

- Η HP θα επεκτείνει την παρουσία και τις επενδύσεις της στη Σαγκάη, προχωρώντας στην ανάπτυξη επιπλέον εγκαταστάσεων παραγωγής, καθώς και στην ενοποίηση των εγκαταστάσεων της σε μία νέα, υπερσύγχρονη μονάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η Σαγκάη θα φιλοξενήσει και τα κεντρικά γραφεία του Τομέα Personal Systems Group για την περιφέρεια της Κίνας.

Υποστηρίζοντας το 12ο πενταετές πλάνο της Κινεζικής κυβέρνησης, η ΗΡ θα συνεργαστεί με μεγάλες πόλεις της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Σαγκάης, της Tianjin και της Chongqing, για την αντιμετώπιση πολύπλοκων ζητημάτων που αφορούν τις υποδομές, την ενέργεια και την υγειονομική περίθαλψη.

Στην Chongqing, η HP θα δωρίσει 1.000 υπολογιστές για την υποστήριξη των προσπαθειών αγροτικής ανάπτυξης της πόλης. Επίσης, η εταιρεία δεσμεύεται να δώσει επιπλέον 10.000 υπολογιστές σε αγροτικές περιοχές σε όλη την Κίνα, ώστε να συμβάλει στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος.

Η HP λάνσαρε το επίσημο blog της για την Κινεζική αγορά και branded διαδικτυακά κανάλια, ώστε να αναπτύξει μια αποτελεσματική, ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες της και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κίνας.
Πηγή: inews.gr
TAGS