Λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει κι επίσημα το πολυαναμενόμενο Far Cry 5 είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε στα κεντρικά γραφεία της Ubisoft στο Λονδίνο.

Στο νέο Far Cry 5 ο παίχτης αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού σερίφη ο οποίος προσπαθεί να σώσει τους συναδέλφους του από μία αίρεση η οποία προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου και θέλει να σώσει τους πολίτες της Hope County.

Είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι εξελίσσεται σε αμερικάνικο έδαφος και φυσικά αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μιας και οι εχθροί είναι οι Αμερικάνοι. Φυσικά ό,τι και να είπαν ή να έκαναν η Ubisoft δεν άλλαξε το σενάριο κι έτσι το παιχνίδι θα βγει όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Από πλευράς gameplay το Far Cry 5 δεν έχει πολλές αλλαγές από τους προκατόχους του. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα πολύ καλά γραφικά του και φυσικά ο επίπεδος χάρτης του που ένα κομμάτι του, είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε με τα πόδια, με αυτοκίνητο, με μηχανή, με ελικόπτερο ακόμα και με αεροπλάνο. Όλα όσα μπορεί να συναντήσει ο παίχτης στο παιχνίδι είναι στη διάθεσή του για χρήση τόσο στα όπλα όσο και στα οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr