Τώρα με τα smartphones οι φόβοι μην στάξει νερό πάνω, μιας και κοστίζουν και μια μικρή περιούσια είναι μεγαλύτεροι, ενώ ειδικά στις διακοπές με το υδάτινο στοιχείο να είναι εντονότερο είμαστε ακόμα περισσότερο σε επιφυλακή, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Μια ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ένα κινητό το οποίο εκτός από έξυπνο... είναι και αδιάβροχο, έτσι ακόμα και αν βραχεί δεν θα πάθει τίποτα και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κανονικά όλες τις κλήσεις σας. Μάλιστα ίσως να είστε και εσείς εκείνοι που θα το βρέξετε μιας και θα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και κάτω από το νερό.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έχουμε πρώτο και κυριότερο το αδιάβροχο σώμα του με Wimax και μία φωτογραφική 13MP. Το smartphone που ονομάστηκε Arrows Z έρχεται με λειτουργικό Android 2.3.5, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1 GB και LCD οθόνη 4.3 " με ανάλυση 1280×720.

Μέσα στο αδιάβροχο σώμα του θα βρούμε ακόμα και ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης, λειτουργία ηλεκτρονικού πορτοφολιού και φυσικά την δυνατότητα εγγραφής βίντεο με την 13 MP κάμερα που διαθέτει.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr