Ένας γάμος που διήρκεσε 72 ημέρες, μία γαμήλια τελετή που στοίχισε εκατομμύρια, μία σχέση σύντομη, μία τηλεπερσόνα που ανάβει φωτιές. Η Kim Kardashian αναδεικνύεται η βασίλισσα στις διαδικτυακές αναζητήσεις καθώς ό,τι κάνει συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον των απανταχού θαυμαστών της.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Google για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο όσον αφορά τη Μ. Βρετανία, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Victoria Beckham με τη γέννηση της μικρής Harper, ενώ ακολουθεί η Ερμιόνη του Harry Potter, Εmma Watson. 

Η αείμνηστη Amy Winehouse καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Ο μοναδικός άνδρας που βρίσκεται στο top 10 είναι ο Ricky Gervais, παρουσιαστής. Η Adele είναι μία καλλιτέχνης που ανέβηκε γρήγορα στις προτιμήσεις των χρηστών, ενώ ο αείμνηστος ηθοποιός Ryan Dunn του Jackass κρατά την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα.

Όσον αφορά τα γεγονότα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των Βρετανών, ο πριγκιπικός γάμος ήταν το σημαντικότερο γεγονός, ενώ η αναζήτηση για το iPhone 5 και το δημοφιλές παιχνίδι υπολογιστών Fifa 12, απέδειξε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να δείχνει το πάθος του για την τεχνολογία. 

Το X Factor έφθασε στο Νο 1 στη λίστα με τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου, ενώ η τελευταία ταινία του Twilight Breaking Dawn ήταν η πιο ανερχόμενη ταινία στις διαδικτυακές αναζητήσεις. Επίσης, ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα Facebook, Hotmail, You Tube και eBay. Το Λας Βέγκας και η Νέα Υόρκη είναι οι πιο δημοφιλείς πόλεις ως ταξιδιωτικοί προορισμοί.

Από την άλλη, ο Νίκολας Κλεγκ αναπληρωτής Βρετανός πρωθυπουργός είδε τη δημοφιλία του να πέφτει... ραγδαίως, ακολουθούμενος από τον Μαραντόνα και την Alicia Keys.  ΠΗΓΗ: DAILY MAIL/real.gr
TAGS