Ο πρόεδρος της Samsung, Lee Kun-Hee, αναφέρθηκε στα σχέδια του κορεάτικου τεχνολογικού γίγαντα, υποδεικνύοντας ότι θα επιδιώξει να αποκτήσει νέες εταιρείες, να προχωρήσει σε καίριες επενδύσεις και να αναπτύξει νέα προϊόντα μειώνοντας έτσι την όποια τυχόν στασιμότητα στην ανάπτυξή της, σύμφωνα με μία νέα έκθεση του AFP. Στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του, ο Lee δήλωσε ότι οι υπάρχουσες επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν δυσκολία στο να σημειώσουν την όποια ανάπτυξη κατά το προσεχές έτος εν μέσω της οικονομικής ύφεσης, αλλά η εστίαση σε σε νέες επιχειρήσεις και τεχνολογίες θα παρέχουν τις καλύτερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της επερχόμενης οικονομικής επιβράδυνσης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε:

«Το μέλλον της Samsung βρίσκεται στις νέες επιχειρήσεις, τα νέα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες», τονίζοντας την ανάγκη για «αύξηση των επενδύσεων, των θέσεων εργασίας και επικέντρωση στις εξαγωγές».

«Θα πρέπει να αλλάξουμε την εταιρική κουλτούρα μας με τρόπους που θα την κάνουν πιο ανοιχτή, ευέλικτη και καινοτόμα. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για κάτι το νέο και να σπάσουμε τους υπάρχοντες κανόνες».

Η Samsung, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο από πλευράς εσόδων, έχει απολαύσει ειδικά τον τελευταίο καιρό μία εξαιρετική ανάπτυξη στα τμήματα smartphone, tablet και chip, ενώ παράλληλα «διατηρεί» έναν άγριο ανταγωνισμό με την Apple.

Η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει μια σειρά νέων smartphones, ταμπλετών και άλλων καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στην CES Expo του Ιανουαρίου.

Πηγή: proho.gr
 
 
TAGS