Για τη νέα της συνάντηση, στις 16 Ιανουαρίου ετοιμάζεται η κοινότητα του Mobile Monday Athens, που αποτελεί το ελληνικό παράρτημα μιας παγκόσμιας κοινότητας για τους λάτρεις της κινητής τηλεφωνίας.  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο Classical Imperial Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη. 

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις ομιλίες πάνω στα τελευταία τεκταινόμενα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό για καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές. Ο

διαγωνισμός διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Nokia, χορηγού της εκδήλωσης αυτής. Στους τρεις πρώτους νικητές θα προσφερθεί από ένα νέο κινητό Nokia με το λειτουργικό Windows Phone, ενώ στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί, επίσης, και χρηματικό έπαθλο. 


Οι συμμετοχές για το διαγωνισμό θα είναι ανοικτές έως και τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για καινοτόμες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα στους κριτές κατάτηδιάρκεια τηςεκδήλωσης.

Μερικά στοιχεία για την εκδήλωση: 

Ημερομηνία και τόπος Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012, ώρα 18:00-22:00μ.μ. 
Classical Imperial Athens Hotel 

Ομιλητές 
Μαρία Δραμαλιώτη-Taylor (AngelLab, UK) 
Νίκος Μωραϊτάκης (Upstream, Dubai) 
Αντώνιος Δρόσσος (Rewheel, Finland) 
Κωνσταντίνος Μπαραϊκτάρης (Transifex, Greece) 
Πηγή: skai.gr