Με μια τελευταία θριαμβευτική παράσταση του «Δύσκολα τα πράγματα: The final cut» το Σάββατο 4 Απριλίου αποχαιρετά ο κωμικός τη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Γιατί οι γυναίκες μιλάνε με «σήματα»;

Το αγγελάκι ή το διαβολάκι που έχουμε μέσα μας είναι καλύτερο να ακούμε;

Μάνα: η γυναίκα τις ζωής μας;

Ποιος σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας;

Η μάχη της συγκατοίκησης!

Μπορεί ένας άντρα και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Πώς γίνονται τα παιδιά;

Τι συμβαίνει όταν μεγαλώνεις;

Γιατί οι καλλιτέχνες λένε ακατανόητα πράγματα;

Γιατί τα κορίτσια είναι καλύτερα από τα αγόρια;

Τελετή και γλέντι: το αληθινό μυστήριο του γάμου!

Αυτά και άλλα φλέγοντα θέματα της πραγματικότητας που άπτονται του τριγώνου άντρες-γυναίκες-σεξ πραγματεύεται ο Γιώργος Χατζηπαύλου στην παράσταση stand up comedy που ανεβαίνει κάθε Σάββατο από τις αρχές του Νοέμβρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ο κωμικός που τον γνωρίσαμε μέσα από τη μικρή οθόνη, χτύπησε φλέβα. Η παράσταση ήταν σταθερά sold out όλη τη σεζόν, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές έξω από τα ταμεία και τους θεατές να αναλύονται σε γέλια μέχρι δακρύων εντός της αίθουσας. Ακόμα και τα social media εξερράγησαν από τα σχόλια των θαυμαστών της τέχνης του Χατζηπαύλου που αναδεικνύεται, με διαφορά, ο κωμικός της χρονιάς.

 

Φυσικά, όλα τα καλά πράγματα έχουν και την λιγότερη καλή πλευρά τους. Όσο πιο γνωστή γίνεται μια παράσταση, τόσο πιο δυσεύρετα τα εισιτήρια. Γι’ αυτό ο κωμικός παρατείνει την παρουσία του στο Ίδρυμα Κακογιάννη κατά μία ημέρα ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όσους περισσότερους μπορεί να τον χαρούν. Η τελευταία παράσταση, το grand finale της σεζόν, θα δοθεί την Κυριακή 5 Απριλίου στην Κεντρική Αίθουσα του Ι.Μ.Κ. με τη συμμετοχή του κωμικού Αριστοτέλη Ρήγα, ο οποίος θα ανοίξει τις «διαδικασίες».

«Γιώργου Χατζηπαύλου: (ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα – The final cut», Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 4/4 στις 21:30, Αίθουσα 1 (ισογείο), Κυριακή 5/4 στις 21:30,  Θέατρο. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, 8 ευρώ (άνεργοι, σπουδαστές, φοιτητές, κάτοχοι εκπτωτικών καρτών, άτομα άνω των 65 ετών. Για κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να απευθύνεστε στα ταμεία του Ιδρύματος, στα εκδοτήρια Ticket Service (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσαζόγλου) και στη διεύθυνση http://www.mcf.gr/el/tickets/.