Δώδεκα έλληνες καλλιτέχνες της stand-up comedy ενώνουν τις δυνάμεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν το πρόγραμμα «Νονός της Unicef».

Λένε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Διώχνει την κατήφεια και θεραπεύει ακόμα και φαινομενικά αξεπέραστα βάσανα. Όμως, πόσες φορές στη ζωή μας είδαμε τη σχετική ρήση να επιβεβαιώνεται; Όχι αρκετές.

Το κενό αυτό στη συλλογική εμπειρία έρχεται να «γεμίσει» η πρωτοβουλία 12 ελλήνων καλλιτεχνών της stand-up comedy, οι οποίοι, αποφάσισαν να συνεργαστούν για τρεις παραστάσεις, δύο στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της Unicef και του προγράμματος «Νονός της Unicef».

 

Οι Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου και Δημήτρης Χριστοφορίδης, με τη συμμετοχή του μουσικού κι ενορχηστρωτή Γιώτη Παρασκευαΐδη και του άγγλου κωμικού Alistair Barrie –από τους γνωστότερους άγγλους κωμικούς και μέλος του περίφημου Comedy Store, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου comedy club στον κόσμο-, θα πάρουν τις θέσεις τους στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (7 & 8 Μαΐου) και του Θεάτρου Αριστοτέλειο (11 Μαΐου) για να χαρίσουν γέλιο και συγκίνηση σε εμάς, τους θεατές, αλλά και στα παιδιά που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας και τροφής.

 


O Alistair Barrie

Η σύμπραξη είναι μια ιδέα του Γιώργου Χατζηπαύλου, ο οποίος θριάμβευσε φέτος με την παράσταση «(Ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα!» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, που υλοποιήθηκε πέρυσι για μία και μοναδική παράσταση. Η επιτυχία ήταν τέτοια που το εγχείρημα επαναλαμβάνεται φέτος εις τριπλούν.

  • Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 21:00, Αθήνα  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550. Τιμή εισιτηρίων: 15 €. Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr Εισιτήρια προπωλούνται και στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου. Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης).
  • Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στις 21:00, Θεσσαλονίκη Θέατρο Αριστοτέλειο Εθνικής Αμύνης 2, Τηλέφωνο 2310 26 20 51 Τιμή εισιτηρίων: 15€. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 262051) και στην ιστοσελίδα www.ticketservices.gr.