Μια θεότρελη κωμωδία παρεξηγήσεων με ένα αστραφτερό καστ πρωταγωνιστών θα μας βάλει σε καλοκαιρινό mood από 19 Ιουνίου.

Πόσο καιρό έχετε να διαβάσετε για μια κωμωδία με έξυπνους διαλόγους, αστραφτερούς πρωταγωνιστές και φρενιτιώδη ρυθμό; Αρκετό, πιστεύουμε, πολύ περισσότερο απ’ όσο θα θέλαμε. Όμως, η ανάγκη μας για ελαφρότητα και γέλιο αποδεικνύεται ισχυρότερη του περιρρέοντος ζοφερού κλίματος, και απόδειξη αυτού το «BAM - BAM!».

Τι εστί «BAM - BAM!»; Πρόκειται για μια κωμωδία παρεξηγήσεων των Ρέι Κούνεϊ και Τζον Τσάπμαν, του συγγραφικού δίδυμου που ειδικεύεται στην παραγωγή φαρσοκωμωδιών στο στυλ το οποίο καθιέρωσε ο γάλλος θεατρικός ταχυδακτυλουργός Ζορζ Φεϊντό. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ένα παντρεμένο ζεύγος και τρία «παράνομα» ζευγάρια που αναζητούν καταφύγιο για τις περιπτύξεις τους στο σπίτι των πρώτων όταν εκείνοι δεν είναι εκεί. Ατυχώς για όλους ο σύζυγος έχει μολυνθεί από το μικρόβιο της ζήλειας με αποτέλεσμα μια σειρά από κωμικοτραγικά επεισόδια που θα δοκιμάσουν τον έρωτα πολλών και τη φιλία των υπολοίπων.

Το «BAM - BAM!» («Move over Mrs Markham») δεν ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Μουσούρη, από έναν εκλεκτό θίασο πρωταγωνιστών, με τον ελληνικό τίτλο «Στο Τσάκ» (1991-1993) αλλά και σε διασκευή των Ρέππα -Παπαθανασίου ως «Μύγα Τσε-Τσε» (2005. Επιπλέον, φέτος θα παρουσιαστεί μετά από πολλά χρόνια στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου. Η σημερινή απόδοση έχει γίνει στην ελληνική πραγματικότητα και στην Αθήνα του σήμερα.

Η ταυτότητα της παράστασης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου

Απόδοση: Στέλιος Παπαδόπουλος- Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Ενδυματολογική επιμέλεια: Γιώργος Βάλαρης

Γυναικεία κουστούμια : www.parisvaltadoros.com

Ανδρικά κουστούμια: www.benetomaretti.com

Μουσική επιμέλεια:  Νίκος Ραμός

Βοηθός σκηνοθέτη: Βασίλης Κουλακιώτης

Παραγωγή: Πολυχώρος Χυτήριο – Σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς

Προβολή – Επικοινωνία: BrainCo

Πρωταγωνιστούν: Γαλανοπούλου  Άβα, Αγγέλου Αργύρης, Ανδρούτσου Θωμαΐς, Βογιατζάκη Σοφία, Δημητρόγλου Κατερίνα, Κλούβα Χρύσα, Κούκουρας Βασίλης, Κρόμπας Αντώνης και ο Αναδιώτης Νίκος σε πρώτη θεατρική εμφάνιση.

«BAM - BAM!», Θέατρο Χυτήριο, Iερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλ. 2103412313. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη από 19 Ιουνίου, ώρα 9.15 μ.μ.. Τιμές εισιτηρίων: 16€ κανονικό, 12€ φοιτητικό και ανέργων. Προσφορά 9€ μέσω της προπώλησης για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Προπώληση μέσω www.viva.gr.