Τα εισιτήρια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής τηλεοπτικός «Σέρλοκ» εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ακόμα και για τα δεδομένα του θεατρικού Λονδίνου.

Η μανία με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, γνωστό σε εμάς από την βρετανική τηλεοπτική σειρά «Σέρλοκ», αντί να κοπάζει με τον καιρό, παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι θαυμάστριες του ειδικά είναι ικανές για τα πάντα προκειμένου να βρεθούν στον ίδιο χώρο μαζί του με αποτέλεσμα, όπου εμφανίζεται, να σημειώνονται κρούσματα ομαδικής υστερίας.

Το τελευταίο κρούσμα αφορά στην παράσταση του σαιξπηρικού «Άμλετ» που ανεβαίνει στο Barbican από τις 5 Αυγούστου ως τις 31 Οκτωβρίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός –τον είδαμε πρόσφατα στο «Παιχνίδι της μίμησης»- υποδύεται τον νεαρό πρίγκιπα εκ Δανίας στη νέα αυτή φιλόδοξη παραγωγή, την οποία υπογράφει η κορυφαία σκηνοθέτης Λίντσεϊ Τέρνερ.

Τα εισιτήρια για όλη τη διάρκεια της παράστασης εξαντλήθηκε σε ελάχιστη ώρα από τη στιγμή έναρξης της προπώλησης ενώ το θέατρο εξέδωσε ειδική ανακοίνωση επισημαίνοντας στις θαυμάστριες και στους θαυμαστές του ηθοποιού ότι ο Μπένεντικτ δεν θα υπογράφει αυτόγραφα ούτε πριν, ούτε μετά από την παράσταση.    
 
Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων National Theatre Live.