Η παράσταση του έργου του Σάμιουελ Μπέκετ από την ομάδα Cartel συνεχίζεται για ένα ακόμη τριήμερο.

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ από την ομάδα Cartel σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο στο festivart που διοργάνωσε ο χώρος τέχνης-καλλιτεχνικό εργαστήριο lab2art στο Λουτράκι. Αφού απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές, το έργο μεταφέρθηκε για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο «σπίτι» της ομάδας στον Βοτανικό, τον γνωστό σε όλους μας Τεχνοχώρο Cartel.

Αυτά συνέβησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν η προεκλογική εκστρατεία βρίσκονταν στο φόρτε της. Είναι άρα δικαιολογημένοι οι θεατρόφιλοι που δεν πρόλαβαν να δουν την παράσταση. Γι’ αυτούς λοιπόν, επαναλαμβάνουμε την «πρόσκληση».  

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό» από την ομάδα Cartel σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου συνεχίζεται για τρεις ακόμα παραστάσεις με την ίδια ομάδα ηθοποιών (Γιώργος Γεροντιδάκης, Βασίλης Μπισμπίκης, Κατερίνα Σιώζου, Παναγιώτης Σούλης, Στέλιος Τυριακίδης), δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να προβληματιστούν για το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης και το πέρασμα του χρόνου.

«Περιμένοντας τον Γκοντό», Τεχνοχώρος Cartel,  Αγ. Άννης & Μικέλη 4, Βοτανικός (Στάση μετρό Ελαιώνας), Παρασκευή 25, Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 9:00. Τιμές εισιτηρίων: 12€, 8€ (φοιτητικό), 5€ (ατέλειες, ανέργων), κάθε Παρασκευή γενική είσοδος 8€, 5€ (ατέλειες, ανέργων). Τηλέφωνο κρατήσεων: 693 9898258 (ώρες επικοινωνίας 14:00 - 21:00).