Οι Bodecker & Neander, μαθητές του ξακουστού Marcel Marceau, σε μία παράσταση για πολλά γέλια την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Δέκα χρόνια και βάλε οι Bodecker & Neander γεμίζουν τις θεατρικές αίθουσες σε Ευρώπη και Αμερική παρουσιάζοντας την δική τους εκδοχή της πανάρχαιης τέχνης της παντομίμας, ένα συνδυασμό της μίμησης και της κίνησης, με στοιχεία μάσκας, κλόουν, φάρσας, σωματικού θεάτρου και κινηματογράφου. Δέκα χρόνια από τη στιγμή που οι δυο τους πήραν τους δρόμους για να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους, μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους με τις ευρηματικές ιστορίες τους –ποτέ τις ίδιες-, μοιράζοντας μαγεία, ψευδαισθήσεις, γέλιο και συγκίνηση.

 
Οι Bodecker & Neander, μαθητές του Marcel Marceau στη θρυλική σχολή του Ecole International de Mimodrame στο Παρίσι, έρχονται τώρα στην Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική παράσταση την ερχόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο του 1ου International Mime Festival του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Μια παράσταση με τίτλο “Déjà-vu?”, μια θεατρική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, που θα σας μείνει αξέχαστη.

“Déjà-vu?”από τους Bodecker & Neander Company, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, ώρα 21:00.
Τιμές εισιτηρίων: Α' Ζώνη 18€, Β' Ζώνη 15€, 12€ (μαθητικό, φοιτητικό, κάρτα ανεργίας). Προπώληση εισιτηρίων: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1649&showid=14259