Οι δύο σπουδαίοι κωμικοί μας επιφυλάσσουν γέλιο μέχρι δακρύων την ερχόμενη Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Οι περσινές εμφανίσεις του Γιώργου Χατζηπαύλου στο ΙΜΚ δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Ο ηθοποιός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους stand up comedians της εγχώριας σκηνής που συνδυάζουν άψογο timing, κοινωνικό αισθητήριο και αυτοσαρκασμό σε υγιείς δόσεις. Το αποτέλεσμα είναι ορατό. Όπου και όποτε εμφανίζεται, στα ταμεία σχηματίζονται ουρές ενώ στο τέλος της παράστασης το χειροκρότημα είναι κάτι παραπάνω από θερμό.

Ο Alistair Barrie πάλι, πετυχημένος κωμικός στη Μεγάλη Βρετανία και μέλος του θρυλικού Comedy Store, είναι καλός φίλος της χώρας μας και από τους πρώτους που αναγνώρισαν το ταλέντο του Χατηπαύλου. Οι δυο τους έχουν συμπράξει στις παραστάσεις που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Stand up for U της UNICEF, κόβοντας και ράβοντας, προκαλώντας τις επευφημίες των θεατών.

Τώρα οι δυο τους επανέρχονται με τρεις παραστάσεις –με διαφοροποιημένο περιεχόμενο- την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 Και την Κυριακή 8 του μήνα στο πάντα φιλόξενο και ανοιχτόκαρδο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Τις πρώτες δύο ημέρες ο Χατζηπαύλου θα παρουσιάσει τη νέα του παράσταση «Σχεδόν σαράντα», αφιερωμένη στον σύγχρονο άντρα και ό,τι τον απασχολεί, με opening act από τον Alistair Barrie, ενώ την Κυριακή οι ρόλοι θα αντιστραφούν και τον πρώτο ρόλο θα αναλάβει ο βρετανός κωμικός με τον Χατζηπαύλου στο Opening Act (στα αγγλικά).

Alistair Barrie και Γιώργος Χατζηπαύλου, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206, Ταύρος, Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στις 21:30. Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο). Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του ιδρύματος, στην ιστοσελίδα του ιδρύματος www.mcf.gr, στα Εκδοτήρια Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου) και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου. Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)