Το ΚΘΒΕ προσκαλεί τους φίλους του θεάτρου και τους συλλέκτες σε ένα bazaar με προγράμματα, βιβλία και αναμνηστικά σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Οι εγγλέζοι έχουν μια παροιμία: The early bird gets the worm (το πρωινό πουλί βρίσκει το σκουλήκι). Η εν λόγω παροιμία έχει ποικίλες εφαρμογές  μα, πάνω απ’ όλα, ταιριάζει στα bazaar και τις δημοπρασίες. Όσο πιο νωρίς σπεύσει κανείς, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να βρει αυτό που ψάχνει, είτε πρόκειται για συλλεκτικές εκδόσεις είτε για καλαίσθητα αντικείμενα με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Γι’ αυτό φίλοι Θεσσαλονικείς, λάβετε θέση. Από αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στα φουγιέ των τριών σκηνών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα λειτουργεί bazaar με συλλεκτικά προγράμματα αρχαίου δράματος, νεοελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου (πολλά από τα οποία περιέχουν και το κείμενο του έργου), προγράμματα χοροθεάτρου και όπερας (με λιμπρέτο) αλλά και πρωτότυπα προγράμματα-παιχνίδια παιδικών παραστάσεων. Επίσης θα διατίθενται κούπες, μολύβια στυλό, κονκάρδες, μαγνήτες και άλλα αναμνηστικά είδη, ειδικά σχεδιασμένα για το ΚΘΒΕ.

Πρόκειται για υλικό που ενδιαφέρει όχι μόνο τους θεατρολόγους αλλά και όλους τους φίλους του θεάτρου, το οποίο θα πωλείται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές (από 0,50 έως 5 €). Το bazaar είναι ανοιχτό σε όλους (δεν χρειάζεται να έχετε εισιτήριο για την παράσταση).

Bazaar ΚΘΒΕ, Βασιλικό Θέατρο / Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών / Θέατρο Μονής Λαζαριστών, από Τετάρτη 17/2/16 έως Κυριακή 28/2/16.