Η πιπεράτη ρομαντική κομεντί της Anna Longaretti για τις περιπέτειες τεσσάρων γυναικών σε ένα εργοστάσιο κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων από την ομάδα Γέφυρα

Τι μπορεί να απασχολεί τέσσερις γυναίκες διαφορετικής ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης που η δουλειά τους είναι να δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες για ερωτικά βοηθήματα; Όπως αποδεικνύεται περίτρανα στο έργο που υπογράφει η Anna Longaretti, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 2013, ζητήματα απολύτως αταίριαστα με την εργασία τους. Ρομαντικά μπερδέματα, οικογενειακά προβλήματα, ζητήματα (υπο)γονιμότητας και εσωτερικές κόντρες είναι τα θέματα που τις απασχολούν παράλληλα με τα επαγγελματικά τους καθήκοντα και αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του καλοκάγαθου και απαυδισμένου με την καθημερινότητα προϊσταμένου τους.

Επιτέλους, μια ρομαντική κομεντί που θα μας κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε από μια θεατρική ομάδα ηλικίας η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 2012.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Xριστίνα Κουλουμπή
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κινησιολογική επιμέλεια: Αρετή Μώκαλη
Μουσική επιμέλεια: Σωτήρης Καναρέλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Ιστορίου
Φωτογραφίες παράστασης: Στέλιος Δανιήλ-Γεωργία Σιέττου

Παίζουν (αλφαβητικά): Ειρήνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Δαφνή, Δώρα Θωμοπούλου, Μάνθος Καλαντζής, Θάλεια Μπιτούνη, Μαργαρίτα Σάββα

Sex Cells – Τα μωρά της Αφροδίτης, Θέατρο Πόλη, Φωκαίας 4 και Αριστοτέλους 87, Πλ.Βικτωρίας (Δίπλα στον Ηλ.Σταθμό), τηλ. 211 1828900. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: ς κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00, από 27/02/16. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ φοιτητικό, 5 ευρώ ατέλειες-άνεργοι.