Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος οργανώνει ανοιχτή ακρόαση για το έργο «Το τρίτο στεφάνι»

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή περίοδο 2015-2016, πρόκειται να παρουσιάσει το έργο «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου και οργανώνει Ανοιχτή Ακρόαση, στις 21 και 22 Μαρτίου 2016.

Οι επαγγελματίες ηθοποιοί που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος καλούνται να αποστείλουν έως την 13η Μαρτίου 2016, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, με την ένδειξη «Τρίτο Στεφάνι».

Όσοι / όσες θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη, βάση του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής, απόφοιτοι Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής ή να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.