Κάθε Δευτερότριτο ερωτευόμαστε στον Πολυχώρο Αθηναΐς

Το μιούζικαλ του Austin Winsberg που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σιάτλ το 2013 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μπρόντγουεϊ ανεβαίνει στη σκηνή του Πολυχώρου Αθηναΐς.  

Ο Άαρον είναι κλασική περίπτωση «καλού παιδιού», άτολμου και ευγενικού, που έχει μείνει μόνος του αφού η γυναίκα του τον εγκατέλειψε. Η Κάσι πάλι ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που έλκονται από τα «κακά αγόρια» με συνέπεια να ταλαιπωρείται μονίμως. Οι δυο τους συναντώνται για ένα ραντεβού στα τυφλά με πρωτοβουλία του κολλητού φίλου εκείνου.

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε ουδέτερο έδαφος, ένα εστιατόριο, όμως, ενώ το ραντεβού εξελίσσεται, ο Άαρον και η Κάσι διαπιστώνουν πως περιβάλλονται από πρόσωπα του παρελθόντος. Οι υπόλοιποι θαμώνες του μαγαζιού μεταμορφώνονται σε κολλητούς φίλους, πρώην αγαπημένους και υπερπροστατευτικούς γονείς, τα πρόσωπα δηλαδή που ενσαρκώνουν όλους τους φόβους και τις ανασφάλειες των δύο.

Θα καταφέρει το ζευγάρι να ανατρέψει τα δεδομένα και να βρει την άκρη;

Το έργο παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στην Ευρώπη –μετά από την Ιταλία- στον Πολυχώρο Αθηναΐς σε μια παράσταση πλημμυρισμένη από μουσική, έρωτα και αισιοδοξία.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Πέπη Μοσχοβάκου
Μετάφραση: Άντονυ Μπερκ
Χορογραφίες: Αλεξάνδρα Μπαρούτη
Σκηνικά - κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Βοηθοί Παραγωγής: Ισαβέλλα Αναστασίου, Ανδριάνα Σταυριδοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδριάνα Σταυριδοπούλου
Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου

Παίζουν: Έφη Μεράβογλου, Διονύσης Νικολόπουλος, Άντονι Μπερκ, Άρης Πλασκασοβίτης, Αντώνης Βαρθαλίτης, Ήριννα Κεραμίδα, Τατιάνα Σκανάτοβιτς

Μουσικοί επί σκηνής: Αλέξανδρος Δερμάνης (κιθάρα), Δημήτρης Κολλίγρης (μπάσο), Νίκος Κόρπας (πλήκτρα), Μάνος Παναγιώταρης (ντραμς).

«First Date», Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34, Γκάζι, Αθήνα, τηλ. 210 3480080. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα 21:15, Τρίτη 21:15, από 4 Απριλίου. Τιμές εισιτηρίων:15 ευρώ (κανονικό), 10 (φοιτητικό, ανέργων), ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε https://www.facebook.com/firstdatemusical/