Γράφει ο Λάζος Μαντικός

Φωτιά, αέρας, νερό και γη! Τα τέσσερα θεμελιακά στοιχεία που αν και τόσο έντονα σου αφήνουν ένα αίσθημα γαλήνης...

 

H @bourmaanna τραγουδάει ενώ το πιάνο "καίγεται" @newpost.gr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lazos Mantikos (@itslazos) στις

Εκεί προς το τέλος της μουσικοθεματικής παράστασης αποκαλύπτεται και το πέμπτο στοιχείο, το ξεχασμένο, το χαμένο στο χρόνο. Αυτό που θα αποκαλυφθεί όταν συναντηθούν τα βλέμματα σας με τους πρωταγωνιστές. Μπροστά στα μάτια σας «τα 5 στοιχεία» παρουσιάζονται μέσα από μοναδικές video προβολές που σε συνδυασμό με τραγούδια του συνθέτη - στιχουργού Τάκη Μπουρμά και με την μοναδική φωνή της Άννας Μπουρμά σε ταξιδεύουν και σε γαληνεύουν...

 

Amazing voice @bourmaanna ! @newpost.gr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lazos Mantikos (@itslazos) στις

Φωτιά Το ξέρω πως η φωτιά μόνο με φωτιά φουντώνει και όχι με αναβολές. Αέρας Όπου φυσάει ο άνεμος πάμε κι εμείς. Είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο στην σκέψη μας, πέρα από την διατεταγμένη αποστολή. Νερό Στο νερό βρήκα έναν συμπολεμιστή στην μάχη να μετατρέψω τον βάλτο μου σε καθαρή τρεχούμενη διαφάνεια. Γη Όταν ο έρωτας κυριεύει τους ανθρώπους, αποθεώνεται η αρμονία των αισθήσεων, ανθίζουν τα ρόδα στην αυλή μου, παίρνει σάρκα και οστά η αθανασία, χαμογελάει η Γή ολάκερη, επιβεβαιώνεται ο μόνος γνωστός παράδεισος.

Δεν σταματάει το ταξίδι εδώ, υπάρχει και το πέμπτο… Ανακαλύψτε το!

Info:

ουσική, κείμενα: Tάκης Μπουρμάς

Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά

Κιθάρες, φωνή, αφήγηση: Τάκης Μπουρμάς

Πλήκτρα: Nίκος Καλαντζάκος

Πνευστά: Γιώργος Μακρής

Ήχος: Νίκος Γεωργίου

Φώτα: Βασίλης Ντόκος

Projection mapping: Στέφανος Ερινιτάκης

Computer programming: Νίκος Καλαντζάκος

Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης

Body painting: Κατερίνα Βλάχου

Παραγωγή: AFM records | Θεοδόσιος Φράγκος 6944739895

«Τα 5 στοιχεία» Παραστάσεις: από 30 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη (για περιορισμένες παραστάσεις) Διάρκεια παράστασης : 120' (με διάλειμμα 10') Γενική είσοδος : 10 € Προπώληση : Viva.gr Θέατρο RADAR: Πλατεία Αγίου Ιωάννη Κυνηγού 13 Σταθμός Μετρό «Άγιος Ιωάννης» | Τηλέφωνο κρατήσεων : 210.97.69.294. Το Θέατρο Radar βρίσκεται στην έξοδο του Μετρό «Άγιος Ιωάννης»