Η πιο original παράσταση της σεζόν από την ομάδα Atomic No6 μεταφέρεται αμέσως μετά το Πάσχα σε ένα διαμέρισμα της οδού Σαρανταπόρου στην Πάτρα

Για την παράσταση Μπέκετ_Παράθυρο που παρουσιάστηκε το χειμώνα στην Αθήνα, σε ένα διαμέρισμα της οδού Τσιμισκή στα Εξάρχεια, έχουμε γράψει. Ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και φρέσκες δουλειές που μας επιφύλαξε η σεζόν, ένας ποιητικός μονόλογος βασισμένος στα έργα «Λίκνισμα», «Ανάσα» και «Πατήματα»  του Σάμιουελ Μπέκετ για τη ζωή και τον θάνατο, για το παρόν και το παρελθόν, για τον ρυθμό της ύπαρξης και τον διάλογο ανάμεσα στις γενιές. Με τον εξαιρετικό Αντώνη Γκρίτση στον μοναδικό ρόλο και τη φωνή της Μάγιας Λυμπεροπούλου ηχογραφημένη.

Τώρα η παράσταση μεταφέρεται στην Πάτρα για λίγες μόνο ημέρες (Σάββατο 7 έως Τρίτη 10 Μαΐου) σε ένα διαμέρισμα στην οδό Σαρανταπόρου 32. Το κουδούνι θα γράφει πάλι Οικογένεια Winter (είναι η οικογένεια στον πυρήνα του έργου) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά. Η κράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική –καλέστε στο τηλέφωνο 6983723348.

Μετά από την Πάτρα η παράσταση Μπέκετ_Παράθυρο θα ταξιδέψει στη Λευκάδα (θα σας ενημερώσουμε για τον τόπο και τον χρόνο) και στο Παρίσι.