Για άλλη μια χρονιά 11 καλλιτέχνες παρουσιάζουν έναν μαραθώνιο stand-up comedy για την ενίσχυση του προγράμματος «Νονός» της Unicef

Έντεκα (11) καλλιτέχνες ενώνουν για άλλη μια χρονιά τις δυνάμεις και το ταλέντο τους για να χαρίσουν γέλιο στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Οι 11 κωμικοί , με πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηπαύλου, θα δώσουν δύο παραστάσεις-μαραθώνιους γέλιου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 13 και 14 Μαΐου, τα έσοδα από τις οποίες θα δοθούν για την ενίσχυση του προγράμματος «Νονός» της Unicef.


Γιώργος Χατζηπαύλος

Στο φετινό τρίτο Stand up for U, όπως ονομάζεται η δράση, θα συμμετέχουν οι Στέλιος Ανατολίτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ήρα Κατσούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Ανδρέας Πασπάτης, Αριστοτέλης Ρήγας, Αλίκη Τσακούμη, Λάμπρος Φισφής,Γιώργος Χατζηπαύλου & Ben Norris- από το Comedy Store (Λονδίνο). Με όπλο το χιούμορ, θα επιχειρήσουν να μας πείσουν ότι η αλληλεγγύη είναι γλυκιά και ότι αξίζει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε γέλιο, συγκίνηση και ελπίδα στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.


Ήρα Κατσούδα

Πέρσι, όλες οι παραστάσεις του Stand up for U ήταν sold out, δύο μόλις μέρες από την έναρξη της προπώλησης. Και τα έσοδά που προέκυψαν από τα 1.200 εισιτήρια διατέθηκαν εξολοκλήρου στο πρόγραμμα της Unicef, «Νονός».

Stand up for U 2016, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα,  τηλ. 210 3418 550,  www.mcf.gr , Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαΐου, στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 15€, γενική είσοδος 10€, Μειωμένο, Μαθητές, Φοιτητές, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ), Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Ιδρύματος, στην ιστοσελίδα του ιδρύματος www.mcf.gr, στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) και σε όλα τα καταστήματα Forthnet .   


Ben Norris