Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αναζητεί ηθοποιούς για την παράσταση που θα σκηνοθετήσει την προσεχή σεζόν ο Γιάννης Καλαβριανός

Ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς, άντρες και γυναίκες, σκηνικής ηλικίας μέχρι 45 ετών, οργανώνει στις 30 Μαΐου το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την παράσταση του έργου «Ανεμοδαρμένα Ύψη» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σκηνικής ηλικίας έως 45 ετών, να είναι απόφοιτοι αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής ή Πανεπιστημιακών τμημάτων θεάτρου (του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής) ή νε έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Οι ηθοποιοί καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με δύο (2) φωτογραφίες (ολόσωμη και προσώπου) από 11/5/16 έως 20/5/16 ηλεκτρονικά στο email [email protected], με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ “ANOIXTH ΑΚΡΟΑΣΗ- ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ”.

Όσοι / όσες θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη, βάση του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά μέσω e-mail.

Οι ηθοποιοί καλούνται να προσέλθουν στην ακρόαση με άνετα ρούχα και ίσια παπούτσια.