Το 3ο Scratch Festival έρχεται τον Ιούνιο στον Τεχνοχώρο Cartel. Έχει δύο ημέρες προθεσμία να υποβάλλεις την ιδέα σου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Scratch Festival χτυπάει την πόρτα των ταλαντούχων και των τολμηρών. Οι νέοι καλλιτέχνες του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών γενικότερα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια εικοσάλεπτη εκδοχή της ιδέας τους (scratch) και να κερδίσουν, εκτός από το χειροκρότημα, τη δυνατότητα να παρουσιάσουν  την ερχόμενη σεζόν την ιδέα τους ολοκληρωμένη για 12 παραστάσεις στον Τεχνοχώρο Cartel.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Μπαίνεις στο www.carteltexnoxoros.com, βρίσκεις τη φόρμα συμμετοχής και τη στέλνεις συμπληρωμένη στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  18 Μαΐου 2016. Η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου. Κάθε συμμετοχή έχει 2 πρόβες μικρής διάρκειας στο Cartel, εκ των οποίων η μία τεχνική. Η παράσταση με την οποία θα διαγωνιστείς δεν πρέπει να έχει παιχτεί στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 20 λεπτά σε διάρκεια.

Η νικήτρια ομάδα θα αναπτύξει την scratch εκδοχή της παράστασής της, σε μία ολοκληρωμένη παράσταση την οποία θα παρουσιάσει για 12 βραδιές στον Τεχνοχώρο Cartel την ερχόμενη σεζόν. Οι 12 παραστάσεις της νικήτριας ομάδας θα έχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη από τον χώρο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας και ποσοστό επί των εισπράξεων.