Η μαύρη κωμωδία του Ιάκωβου Μυλωνά είναι μια καλή αφορμή για να κατηφορίσουμε την Πειραιώς προς το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κάθε Σάββατο και Κυριακή

Ποια είναι η «Τέλεια Γυναίκα»; Για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Ιάκωβο Μυλωνά το ερώτημα δέχεται πολλές απαντήσεις. Είναι ο πρώτος έρωτας, είναι η ζωή που περνά για να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι, είναι οι άπληστες σχέσεις, είναι η μοναξιά και η αναζήτηση του τέλειου, του ιδανικού. Είναι τα όνειρα που προδώσαμε, τα οποία καραδοκούν για να γίνουν εφιάλτες.

Είναι, επίσης, το χιούμορ, η λύτρωση που έρχεται μόνο μέσα από το γέλιο, η ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε τις αστείες πτυχές ακόμα και στα πιο σοβαρά θέματα.

Είναι, τέλος, η μαύρη κωμωδία που γράφει, σκηνοθετεί και ερμηνεύει ο ίδιος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης έως τις 12 Ιουνίου.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Κείμενο: Ιάκωβος Μυλωνάς
Σκηνοθεσία, Ερμηνεία: Ιάκωβος Μυλωνάς
Σκηνικά-Κοστούμια: Φίλιππος Παπαθανασίου
Φωτισμοί: Ηλίας Καρτάκης
Διδασκαλία τραγουδιών: Άννα Χαρισίδου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Τσολάνα
Βοηθός παραγωγής: Κατερίνα Σουίπα
Βίντεο-Μονταζ: J.T
Φωτογραφίες: Νατάσα Μπιρμπιλή

Η Τέλεια Γυναίκα, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα,  τηλ. 210 3418 550, www.mcf.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο & Κυριακή  στις 21:30, έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό, 8€ μειωμένο.  Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Ιδρύματος, στην ιστοσελίδα www.mcf.gr, στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) και σε όλα τα καταστήματα Forthnet.