Η Δήμητρα Χατούπη, ο Δημήτρης  Καρατζάς, η Γεωργία Μαυραγάνη, ο Μηνάς Βιντιάδης και η Εύα Σαραγά σε ένα πρωτότυπο θεατρικό εργαστήριο δίπλα στο κύμα, σε αντίσκηνα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του ή για να απασχοληθεί δημιουργικά στις διακοπές του –διαλέγετε και παίρνετε. Όμως ο Δήμος Θάσου και η Σχολή Θεάτρου «δήλος» έχουν τον καλύτερο. Σεμινάριο θεάτρου στο Δημοτικό Κάμπινγκ του νησιού, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου, τη Χρυσή Αμμουδιά. Στο σεμινάριο θα διδάξουν η διευθύντρια της σχολής, ηθοποιός και σκηνοθέτις, Δήμητρα Χατούπη, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Καρατζάς («Ο Κυκλισμός του Τετραγώνου»)  και Γεωργία Μαυραγάνη («Αναστατώσεις του οικoτρόφου Τέρλες»), ο θεατρικός συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης («Ο Κάτω Παρθενώνας») και η θεατρολόγος Εύα Σαραγά, υπεύθυνη της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού. Θα προσφέρονται επίσης μαθήματα γιόγκα από τον Αντώνη Ζούλη ενώ για τα παιδιά της παρέας –γίνονται δεκτοί και γονείς- θα υπάρχει παιδικό παιχνίδι με την ηθοποιό Κατερίνα Ζαφειροπούλου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Σπουδαστές – φοιτητές καλλιτεχνικών σχολών. (Χορού, Δραματικές Σχολές/ Πανεπιστημιακά Τμήματα, Εικαστικές, Μουσικές Σχολές).

Καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους (ηθοποιοί, χορευτές, εικαστικοί, σκηνοθέτες, μουσικοί κ.α.).

Ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ή θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική διαδικασία του θεάτρου.

Κόστος σεμιναρίου: Η επιβάρυνση κατ’ άτομο είναι 250 ευρώ για την παρακολούθηση του σεμιναρίου για τις πέντε ημέρες (8 έως 12 Ιουλίου), με δωρεάν διαμονή σε τρίκλινα και δίκλινα τροχόσπιτα ή σκηνές και δωρεάν πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Εγγραφές-πληροφορίες: Δραματική Σχολή «δήλος» - Ελευσινίων 11, Αθήνα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105203562, 6972287889 και στο [email protected]