Το «Χειρόγραφο», η αυτοβιογραφική παράσταση που έγραψε και ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου, επιστρέφει για λίγες μόνο ημέρες στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Ήταν μια από τις «αποκαλύψεις» της περσινής θεατρικής χρονιάς. Μια χειροποίητη παράσταση φτιαγμένη από αίμα, νότες και λέξεις, ένα «εγχειρίδιο» συναισθηματικής αγωγής, διάρκειας 90 λεπτών που ξεδιπλώνει επί σκηνής μυστικά και αλήθειες μιας συναρπαστικής ζωής .

Ο λόγος για το «Χειρόγραφο», την παράσταση που έγραψε και ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου, η οποία γέμισε ασφυκτικά το Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου την περσινή σεζόν και τώρα επαναλαμβάνεται για μερικές μόνο ημέρες.

Συγκινητική, ανθρώπινη, αποκαλυπτική, η ερμηνεύτρια επέλεξε να σταθεί «γυμνή» απέναντι στο κοινό της, αποδεικνύοντας ότι η υψηλή τέχνη βρίσκεται μόνο στην απόλυτη λιτότητα και ειλικρίνεια.

Όσοι παραλείψατε να δείτε πέρυσι την παράσταση αλλά και εσείς που την είδατε και θέλετε να την ξαναδείτε, σπεύσατε να προμηθευτείτε εισιτήρια όσο είναι καιρός.

Όταν κατέβη η αυλαία στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου στα τέλη Οκτωβρίου, η παράσταση θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδα και του εξωτερικού.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Κείμενο-Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Σύνθεση κειμένων- επιλογή τραγουδιών: Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νανούρης
Σκηνικά: Δήμητρα Σπυρίδωνος
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου

Χειρόγραφο, Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, Προφήτου Δανιήλ 3 και Πλαταιών, Κεραμεικός, τηλ. 21 10132002-5. Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:  12- 30 Οκτωβρίου, Πέμπτη, Παρασκευή και  Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου21:00. Τιμές εισιτηρίων:  Πέμπτη, Παρασκευή 18€, 14€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ) Σάββατο, Κυριακή 20€, 14€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ). Προπώληση εισιτηρίων: Στο ταμείο του θεάτρου (τηλ. 21 1013 2002-5), www.ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39, τηλ. 210 7234567