Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών παρουσιάζουν το έργο του Πήτερ Σάφερ το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο

Η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις. Το θέατρο αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι όλοι, ανεξάρτητα από φυσικούς περιορισμούς, έχουμε δικαίωμα στην καλλιτεχνική έκφραση και στη δημιουργικότητα.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το οποίο έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι διαθέτει περίσσεια κοινωνικής ευαισθησίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) μας προσκαλεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 21:00, σε μια διαφορετική παράσταση του έργου του Πήτερ Σάφερ «Μαύρη Κωμωδία» με ελεύθερη είσοδο.

Μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, όσοι ενδιαφέρονται θα φορέσουν μάσκα και θα περιηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο συνοδευόμενοι από άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, ώστε να βιώσουν τί σημαίνει να ζεις και να κινείσαι βασισμένος στις υπόλοιπες αισθήσεις σου και όχι στην όραση.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Μετάφραση: Μιμή Ντενίση
Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννη Τσολακίδου, Γιολάντα Μπαλαούρα
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα- Ράνια Υφαντίδου
Μακιγιάζ-Κομμώσεις: London Make-up Institute (L.M.I)-Ιωάννα Μητακίδου

Ερμηνεύουν: Καίτη Γκέρτζα, Στέλλα Πρoσωτσανιώτου, Γεωργία Κουλιάλη, Γιάννης Μπούζας, Φανή Τσικούρα, Μαρία Κλινάκη, Σωτήρης Μπουκοτσός, Νατάσσα Μπρέντα

«Μαύρη Κωμωδία» του Πήτερ Σάφερ, Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 21:00. Είσοδος ελεύθερη.