Η Βίκυ Αδάμου, ο Θανάσης Ζερίτης και η Χριστίνα Σαμπανίκου και η sold-out παράστασή τους θα επιστρέψουν στη σκηνή του θεάτρου 104 για δύο τελευταίες παραστάσεις το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Το πιο «καυτό» δημιουργικό δίδυμο της θεατρικής Αθήνας, η Χριστίνα Σαμπανίκου και η Βίκυ Αδάμου, προσκαλούν στην παρέα τους τον ταλαντούχο Θανάση Ζερίτη και μαζί παρουσιάζουν μια παράσταση για γέλια και για κλάματα που θα συζητηθεί.

Για την υπόθεση:

Δύο αδελφές  προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δυστοπικό μέλλον, χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε άλλα βασικά αγαθά, κουβαλώντας όλες τις παιδικές μνήμες που τις διαμόρφωσαν. Γυρίζοντας πίσω στην εποχή της αθωότητας επιχειρούν να φτιάξουν ένα δίχτυ ασφαλείας από τον τρομακτικό και αφιλόξενο κόσμο που πια είναι η καθημερινότητα τους.

Ένας απρόσκλητος μυστήριος επισκέπτης και ο βοηθός του θα επιχειρήσουν  να συμβάλουν στην διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσά τους, προσφέροντας τους βοήθεια στην αποδοχή της Νέας Πραγματικότητας που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Μία βοήθεια που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση κάνοντας τους ήρωες να ακροβατούν μεταξύ του Αληθινού και του Φανταστικού.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Θέατρο Άβατον για λίγα βράδια και, μετά από την επιτυχία που σημείωσε, μετακομίζει  στο Black Box του Θεάτρου 104. 

Η ταυτότητα της παράστασης:

Συγγραφέας: Xριστίνα Σαμπανίκου
Σκηνοθεσία: Bίκυ Αδάμου
Φωτισμοί: Παύλος Μαυρίδης
Σκηνικά-κοστούμια: Lazy Boy*
Επιμέλεια μουσικής: Σταύρος Γιαννουλάδης
Φωτογραφίες-Γραφικά: Κωνσταντίνος Οικονόμου
Γραφιστική Επιμέλεια:Σπύρος Κοντογιώργης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άντζη Βαλσαμή

Παίζουν: Βίκυ Αδάμου, Θανάσης Ζερίτης, Χριστίνα Σαμπανίκου.

Στο ρόλο του «βοηθού» κάθε σαββατοκύριακο διαφορετικός guest-έκπληξη.

Γύρισε Πίσω, Black Box Θεάτρου 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός), τηλ. 210 3455020. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο και Κυριακή, 19:00, από 26 Νοεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου. Τιμές εισιτηρίων: 12 € ταμείο/10 € προπώληση/7 € φοιτητικό/μειωμένο και 5 δωρεάν θέσεις για κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ (με σειρά προσέλευσης και χωρίς κράτηση). Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr