Ο νέος χρόνος είναι εδώ. Ας τον υποδεχτούμε με πολύ χιούμορ από ταλαντούχους stand-up comedians στο πιο jazz στέκι της πόλης.

Το JazzPoint ανανεώνει το ραντεβού του με την κωμωδία για το 2017. Δύο Τετάρτες κάθε μήνα θα είναι αφιερωμένες στο stand-up comedy, μια μορφή θεατρικής έκφρασης που τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους φίλους στην χώρα μας.

Οπλισμένοι με ένα μικρόφωνο και «θανατηφόρες» ατάκες, οι ταλαντούχοι κωμικοί που θα εναλλάσσονται στη σκηνή του JazzPoint θα προσφέρουν άφθονο γέλιο, σχολιάζοντας τις πιο… jazz στιγμές της καθημερινότητας με χιουμοριστικό τρόπο!

Αυτή την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα βρίσκονται κοντά μας:

Παρουσιαστής: Δημήτρης Δούκογλου. Συμμετέχουν οι νέοι κωμικοί: Νίκος Δούκας, Ελπίδα Μηναδάκη, Δημήτρης Χριστοδούλου και Δημήτρης Λιόλιος.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα βρίσκονται κοντά μας:

Παρουσιαστής: Αριστοτέλης Ρήγας και οι νέοι κωμικοί: Δημήτρης Χαζαρίδης, Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Γιάννης Ρούσσος, Ελπίδα Μηναδάκη.

JazzPoint, Ακαδημίας 18, Σύνταγμα, τηλ. 210 3235911. Ημέρες και ώρες παραστάσεων τον Ιανουάριο: Τετάρτες 11 και 25 Ιανουαρίου, 21:30 - 22:00. Χρέωση 3€ στο πρώτο ποτό για την παράσταση. Συνεργαζόμενο πάρκινγκ (24H) δίπλα: Κριεζώτου & Ζαλοκώστα 8