Η αυριανή παράσταση του έργου του Διονύση Χαριτόπουλου που ανεβαίνει για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Θεατρική Σκηνή της Κυψέλης από τον Αντώνη Αντωνίου είναι αφιερωμένη στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σ.Ε.Η.

Αν δεν την έχετε δει ήδη, καιρός να το πράξετε. Ο λόγος για την παράσταση του έργου του Διονύση Χαριτόπουλου «Αυγά μαύρα» που συνεχίζεται για τέταρτη σεζόν στην Θεατρική Σκηνή του Αντώνη Αντωνίου στην Κυψέλη. Ένα έργο για την βία του πολέμου και την δύναμη της ανθρωπιάς που συγκίνησε έως τώρα χιλιάδες θεατές που ταυτίστηκαν με τους ήρωες, την Μαρία (Νατάσα Ασίκη) και τον Σπύρο (Αντώνης Αντωνίου), τα δύο αδέρφια που συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τον βίαιο αποχωρισμό τους στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

Τα έσοδα από την αυριανή παράσταση της Τετάρτης 15 Μαρτίου, στις  21:30, θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Τ.Α.Σ.Ε.Η.).

Αυγά Μαύρα, Θεατρική Σκηνή, Νάξου 84 Πλατεία Κολιάτσου, τηλ. 210 2236890. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19:00, Πέμπτη/ Παρασκευή /Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00. Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη και Πέμπτη 10 €, Παρασκευή/ Σάββατο/ Κυριακή 15 €, φοιτητικό 10 €.

Ειδική παράσταση για το Σ.Ε.Η, Τετάρτη 15/3, ώρα 21:30.