ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

H Kομισιόν «ποντάρει» στο Facebook για την βιοποικιλότητα

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2011, 15:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H Kομισιόν «ποντάρει» στο Facebook για την βιοποικιλότητα
Facebook Twitter Whatsapp
Στην ισχυροποίηση των δεσμών με άτομα και κοινωνικές ομάδες γύρω από το ζήτημα της προστασίας της βιοποικιλότητας αποσκοπεί η νέα καμπάνια της Κομισιόν που ξεκίνησε στις 20 Μαΐου.
Στην ισχυροποίηση των δεσμών με άτομα και κοινωνικές ομάδες γύρω από το ζήτημα της προστασίας της βιοποικιλότητας αποσκοπεί η νέα καμπάνια της Κομισιόν που ξεκίνησε στις 20 Μαΐου. Η καμπάνια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προσφέρει πληροφορίες και καθημερινές συμβουλές για την προστασία της βιοποικιλότητας, ενώ φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα δίκτυο δέσμευσης, με τους δέκτες της καμπάνιας να μετατρέπονται σε φορείς του μηνύματός της.

Κεντρική θέση στην καμπάνια για τη βιοποικιλότητα καταλαμβάνει μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη εφαρμογή στην οποία μπορούν να περιηγηθούν οι χρήστες του facebook.

Η καμπάνια του 2010 περιελάμβανε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο δρόμο, με περισσότερες από 16.000 συμμετοχές στις ζωντανές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν.

Η ιστοσελίδα www.weareallinthistogether.eu που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό συγκέντρωσε περισσότερες από 3,7 εκατομμύρια επισκέψεις το 2010, το viral video προβλήθηκε περισσότερες από 1,9 εκατομμύρια φορές, ενώ η εφαρμογή Biodiversity στο facebook έχει περισσότερους από 55.000 ενεργούς χρήστες.

Στην καμπάνια για τη Βιοποικιλότητα απονεμήθηκε το «European Excellence Award 2010″ στην κατηγορία Περιβάλλον και Οικολογία.
ΠΗΓΗ: real.gr