ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θεσσαλονίκη: Εκστρατεία καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 15:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θεσσαλονίκη: Εκστρατεία καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου
Facebook Twitter Whatsapp
Τις σακούλες θα πάρουν στα χέρια την ερχόμενη Κυριακή μικροί και μεγάλοι εθελοντές που θα συμμετέχουν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών του Θερμαϊκού Κόλπου που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θερμαϊκού.
Τις σακούλες θα πάρουν στα χέρια την ερχόμενη Κυριακή μικροί και μεγάλοι εθελοντές που θα συμμετέχουν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών του Θερμαϊκού Κόλπου που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θερμαϊκού. Το σύνθημα της εκστρατείας είναι «κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια μας» και σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση μαθητών αλλά και γονιών στο περιβαλλοντικό αυτό θέμα, με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου από την ακτή Κάππα της Περαίας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εξορμήσεις καθαρισμού ακτών, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, στην παραλία Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Προποντίδας, και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011, στην παραλία της Κατερίνης, στην Πιερία, σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης.