ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανακύκλωση «on air» στην Olympic Air!

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2011, 19:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανακύκλωση «on air» στην Olympic Air!
Facebook Twitter Whatsapp
Η Olympic Air είναι η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρία που εφαρμόζει πρόγραμμα ανακύκλωσης υλικών. Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα 26 Μαΐου 2011 σε όλες τις πτήσεις της, εσωτερικού και εξωτερικού, που εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A319/A320 και Bombardier Q400 Dash 8.
Η Olympic Air είναι η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρία που εφαρμόζει πρόγραμμα ανακύκλωσης υλικών. Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα 26 Μαΐου 2011 σε όλες τις πτήσεις της, εσωτερικού και εξωτερικού, που εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A319/A320 και Bombardier Q400 Dash 8. Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακυκλώνονται σε πρώτη φάση όλα τα πλαστικά ποτήρια, τα οποία μετά τη χρήση τους συλλέγονται από το πλήρωμα καμπίνας και τοποθετούνται σε ειδικές πράσινες σακούλες ανακύκλωσης.

Η Olympic Air στοχεύει και με άλλες οικολογικές ενέργειες που θα ακολουθήσουν, στην περαιτέρω αύξηση της οικολογικής ευαισθητοποίησης και συμμετοχής του προσωπικού και των επιβατών της στην ιδέα της ανακύκλωσης υλικών.

Συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, η Olympic Air μειώνει τον όγκο των ανεπεξέργαστων απορριμμάτων. Ταυτόχρονα εξοικονομεί πολύτιμες πρώτες ύλες και ενέργεια, μειώνοντας το λειτουργικό της κόστος προς όφελος όμως του επιβάτη.