ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε «πράσινο» έργο στον πεζόδρομο Δ. Γούναρη

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2011, 15:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε «πράσινο» έργο στον πεζόδρομο Δ. Γούναρη
Facebook Twitter Whatsapp
Στη διάθεση των Θεσσαλονικέων τέθηκε σήμερα ο πρόσφατα αναδιαμορφωμένος χώρος πρασίνου στον πεζόδρομο της Δ. Γούναρη, ένα σημείο αναφοράς του κέντρου που ενώνει οπτικά την Άνω Πόλη με την θάλασσα και βρίσκεται ανάμεσα σε σημαντικά μνημεία.
Στη διάθεση των Θεσσαλονικέων τέθηκε σήμερα ο πρόσφατα αναδιαμορφωμένος χώρος πρασίνου στον πεζόδρομο της Δ. Γούναρη, ένα σημείο αναφοράς του κέντρου που ενώνει οπτικά την Άνω Πόλη με την θάλασσα και βρίσκεται ανάμεσα σε σημαντικά μνημεία. Ο χώρος διαθέτει πλέον νέο χλοοτάπητα, πολλά λουλούδια, τριανταφυλλιές και πετούνιες, και ένα σύγχρονο αρδευτικό σύστημα.

Το κόστος υλοποίησης του έργου ανέλαβαν εξ ολοκλήρου ιδιώτες χορηγοί, ενώ οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Διεύθυνσης της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων.

«Περιμένουμε με χαρά κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες από τον ιδιωτικό τομέα κι εμείς είμαστε εδώ, με το έμπειρο προσωπικό της Αντιδημαρχίας μας, για να υλοποιήσουμε πράσινες οικολογικές δράσεις και να αναδείξουμε τη συμβολή των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.