ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έντονες διαμαρτυρίες στο Σουσάκι για την αποθήκευση χημικών

Δημοσίευση 25 Αυγούστου 2011, 13:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έντονες διαμαρτυρίες στο Σουσάκι για την αποθήκευση χημικών
Facebook Twitter Whatsapp
Ομάδα αγανακτισμένων διαμαρτυρήθηκε έντονα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την υπόθεση που αφορά αποθήκευση χημικών στο Σουσάκι.
Ομάδα αγανακτισμένων διαμαρτυρήθηκε έντονα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την υπόθεση που αφορά αποθήκευση χημικών στο Σουσάκι. Κάτοικοι από τους Αγίου Θεοδώρους Κορινθίας, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο που πραγματοποιείτο η περιφερειακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ, στον Ισθμό, χθες το απόγευμα και άρχισαν να διαμαρτύρονται όταν εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, καλώντας τον να παραιτηθεί ή να πάρει πίσω την απόφασή του για αδειοδότηση της εγκατάστασης χώρων αποθήκευσης χημικών στο Σουκάκι Κορινθίας.

Αργότερα, εκπρόσωποι των πολιτών που διαμαρτύρονταν και ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Δέδες, μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου και μετά την ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ο αντιδήμαρχος πήρε αυθαίρετα το λόγο και παρουσία ενός πολυάριθμου κοινού και οκτώ υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, επιτέθηκε φραστικά στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, αποδίδοντάς του χαρακτηρισμούς και ζητώντας την παραίτησή του.

Δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα και αμηχανία σε όλους, με τον περιφερειάρχη να μην απαντά και να μην δίνει έκταση στο επεισόδιο, που κινδύνευσε να τινάξει στον αέρα τη συνδιάσκεψη, ενώ δόθηκε τέλος στο συμβάν με την παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου και γραμματέα της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Νίκου Πετρόπουλου και με το διάλειμμα που ακολούθησε.