ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διάσκεψη και έκθεση για τις ΑΠΕ στο Ισραήλ τον Δεκέμβριο

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2014, 18:25 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2014, 18:25
Διάσκεψη και έκθεση για τις ΑΠΕ στο Ισραήλ τον Δεκέμβριο
Facebook Twitter Whatsapp

Στις 7-9 Δεκεμβρίου διοργανώνεται στο Εϊλάτ του Ισραήλ η 6η Διεθνής Συνδιάσκεψη και Έκθεση Πράσινης Ενέργειας ILAT-EILOT GREEN ENERGY.

Στις 7-9 Δεκεμβρίου διοργανώνεται στο Εϊλάτ του Ισραήλ η 6η Διεθνής Συνδιάσκεψη και Έκθεση Πράσινης Ενέργειας ILAT-EILOT GREEN ENERGY.

Η έκθεση διοργανώνεται την στιγμή που παρατηρείται ενεργοποίηση του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου στον τομέα της ενέργειας και συνακόλουθη δυνητική συνεργασία τόσο με Ισραηλινές επιχειρήσεις όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Καλούνται, ομιλητές, επενδυτές και φορείς να συμμετάσχουν σε μία κορυφαία Ισραηλινή Συνδιάσκεψη πάνω στην Πράσινη Ενέργεια. Η σύνοδος διοργανώνεται από την ΜΚΟ που προωθεί τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και υποστηρίζεται από Κρατικούς φορείς και επιχειρήσεις, όπως το υπουργείο Ενέργειας και διάφορες ΜΚΟ.

Η Σύνοδος " Eilat-Eilot Green Energy International Conference and Exhibition" αποτελεί μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως πλατφόρμες παρουσίασης τεχνολογικών καινοτομιών στην ηλιακή, αιολική ενέργεια και στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης. Παλαιότερες συνδιασκέψεις συγκέντρωσαν χιλιάδες συμμετέχοντες. Φέτος, αναμένονται περισσότερες εταιρίες να συμμετάσχουν. Το Ευρωπαϊκό Βιομηχανικό Ερευνητικό Πρόγραμμα ( ΕUREKA) θα διοργανώσει στο περιθώριο της, εν λόγω διάσκεψης, με παράλληλες - κοινές συνεδριάσεις, το Συνέδριο για τις καθαρές τεχνολογίες (CLEANTECH ), στο οποίο συμμετέχουν 34 χώρες, Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα προώθησης καινοτόμων ιδεών ή τεχνολογιών μέσω παρουσίασής τους στο τεχνολογικό Κέντρο ΑRΑVA, μιας κορυφαίας επιχείρησης Εμπορίας Ηλεκτρισμού στο Ισραήλ Λεπτομερείς πληροφορίες για τη Σύνοδο και Έκθεση υπάρχουν ανηρτημένες στον ιστότοπο: eilatenergy.org