Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Καγκουρώ

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2012, 07:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καγκουρώ
Facebook Twitter Whatsapp
Καγκουρώ Υλικά:

1 σφηνάκι vodka
2/3 σφηνάκι βερμούτ ξηρό (ντράϊ)
2 σταγόνες χυμό λεμονιού
πάγο
1 φέτα λεμόνι για γαρνίρισμα


Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τα παγάκια στο σέικερ.
  2. Προσθέτουμε τη vodka και το βερμούτ.
  3. Ανακατεύουμε καλά και στραγγίζουμε σε ποτήρι για κοκτέιλ.
  4. Στύβουμε τις σταγόνες λεμονοχυμού από πάνω, γαρνίρουμε με τη φέτα του λεμονιού και το καγκουρώ μας είναι έτοιμο.

Πηγή: lovecooking.gr