Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Kανελόνια ναβαρόνε

Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου 2014, 08:01 / Ανανεώθηκε 5 Νοεμβρίου 2014, 00:54
Kανελόνια ναβαρόνε
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με το αλατοπίπερο. Στη συνέχεια ρίξτε τα σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα. Ανακατέψτε και γεμίστε τα κανελόνια

Υλικά

  • 20 έτοιμα βρασμένα κανελόνια
  • 300 ml. hellmann’s real μαγιονέζα
  • 160 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • πιπέρι και αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με το αλατοπίπερο. Στη συνέχεια ρίξτε τα σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα. Ανακατέψτε και γεμίστε τα κανελόνια

Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και πουδράρετε με παρμεζάνα Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για 10-12΄.
Σερβίρετε με σαλάτα

Πηγή: hellmans