Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μακαρονάδα με μανιτάρια και άρωμα κονιάκ

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 14:24 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 14:49
Μακαρονάδα με μανιτάρια και άρωμα κονιάκ
Facebook Twitter Whatsapp

Το άρωμα και η γεύση του κονιάκ δένει πολύ με τα μανιτάρια και μαζί με την κρέμα γάλκτος κάνουν μια απίθανη μακαρονάδα.

Υλικά

 

  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 10 μανιτάρια φρέσκα
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος Light 200ml
  • 3 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ
  • Βρασμένα ζυμαρικά για 2 μερίδες

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια σε όσο το δυνατόν πιο λεπτές φέτες και την πιπεριά σε πολύ πολύ μικρά τετραγωνάκια.

Λιώνουμε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και την πιπεριά να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.

Όταν τα υγρά εξατμιστούν, σβήνουμε με το κονιάκ και γρήγορα πριν εξατμιστεί εντελώς ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί ανακατεύοντας ένα λεπτό για να λιώσει.

Βάζουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού η σάλτσα.

cookpad.com

Πηγή: cookpad.com