Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Πανεύκολη τάρτα τυριών με σφολιάτα

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 7 Μαρτίου 2019, 18:22
Πανεύκολη τάρτα τυριών με σφολιάτα
Facebook Twitter Whatsapp

Χρειάζεται ελάχιστα υλικά και βγαίνει πεντανόστιμη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υλικά συνταγής

σφολιάτα του εμπορίου: 1 φύλλο
κρέμα γάλακτος: 350 ml
τριμμένα τυριά: 400 γρ., γραβιέρα, ρεγκάτο και έμενταλ, ανάμεικτα
αυγά: 3
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
 
Εκτέλεση συνταγής

Απλώνετε το φύλλο σε βουτυρωμένη φόρμα τάρτας και κόβετε τα περισσεύματά του.

Σκορπίζετε στην επιφάνεια της ζύμης τα τυριά.

Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, αλατοπίπερο και μοσχοκάρυδο. Περιχύνετε με το μείγμα της κρέμας τα τυριά που απλώσατε στην τάρτα.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200º C 45΄, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη.

Δείτε ακόμη: Τάρτα με μπρόκολο, κρεμμύδι και ανθότυρο